Ajankohtaista 05.11.2019

Haemme tiimiimme markkinoinnin osaajaa

Tanssin talo on Suomen ensimmäinen tanssille omistettu näyttämö, jonka avajaiskausi ajoittuu syksyyn 2021. Talo mahdollistaa kohtaamiset sekä ihmisten että erilaisten kehollisten näkökulmien välillä. Uskomme, että tanssikokemukset auttavat ihmisiä kiinnittymään syvemmin omaan kehollisuuteensa sekä ympäröivään yhteiskuntaan.

Haemme nyt Marketing Manageria kasvattamaan brändimme tunnettuutta ja herättämään yleisön kiinnostusta ennen avajaiskautta 2021–2022. Tehtävä on määräaikainen äitiyslomasijaisuus, ja toivottu aloitusajankohta on tammikuu 2020.

Tehtävät

Marketing Managerina päätehtäväsi vuonna 2020 on johtaa brändin ja verkkosivuston kehityshanketta design-toimistomme kanssa sekä turvata sujuva siirtyminen uuteen brändi-identiteettiin. Tehtävänäsi on varmistaa, että asiakkuudenhallinta- ja lipunmyyntijärjestelmämme tukevat tulevaa lipunmyyntiä ja tilojen vuokrausta. Marketing Managerina suunnittelet ja toteutat strategisiin tavoitteisiimme perustuvaa päivittäistä viestintää ja markkinointia yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Vastaat myös keskeisten mittareidemme jatkuvasta seurannasta sekä viestintä- ja markkinointibudjetin hallinnoinnista.

Haemme joukkoomme henkilöä, joka nauttii työskentelystä nopeatempoisessa ympäristössä ja päivittäisen brändikokemuksen kehittämisestä yhdessä kansainvälisen tiimimme kanssa. Kiinnität huomiota yksityiskohtiin, ja sinulla on erinomaiset taidot luoda monikanavaista sisältöä. Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaisia sosiaalisia taitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden toimia tärkeässä roolissa tanssin ja esittävän taiteen tulevaisuuden vision rakentamisen parissa. Pääset osaksi rentoa mutta kunnianhimoista tiimiä, jossa sinut otetaan vastaan ja sinua tuetaan sellaisena kuin olet. Työskentelet pääasiassa eloisassa toimistossamme Helsingin Kaapelitehtaalla.

Kiinnostuitko? Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Taito Research Oy:n kanssa. Lähetä ansioluettelosi sähköpostitse 17. marraskuuta mennessä kumppanimme Taito Researchin Essi Heinolle osoitteeseen essi.heino@taitoresearch.com. Taito Researchin tietosuojaselosteen näet täältä. Valitut hakijat kutsutaan Tanssin talolle haastatteluihin 21. ja 22. marraskuuta.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen annat luvan merkitä tietosi Tanssin talon markkinointirekisteriin.
Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tanssin talon tietosuojalauseke.