Ajankohtaista 21.01.2020

Henry Ahlavuo on Tanssin talon uusi Marketing Manager

Elämyksellisestä taiteesta inspiroituva Ahlavuo (AP, multimedia & viestintä) haluaa hyödyntää kaupallista osaamistaan taiteen ja kulttuurikentän hyväksi.

Ahlavuolla on yli 10 vuoden kokemus markkinointi- ja viestintäalan tehtävistä. Hän on tehnyt töitä sekä käytännön että strategisten tehtävien parissa. Ennen Tanssin taloa Ahlavuo työskenteli Vallila Interiorin markkinointi- ja brändipäällikkönä.

Ahlavuon ymmärrys luovan työn prosesseista sekä kokemus brändityöstä, verkkokaupasta ja digitaalisista projekteista tukevat työtä Tanssin talon Marketing Managerina.

”On hienoa päästä hyödyntämään vahvaa kaupallista osaamistani tanssin ja kulttuurikentän hyväksi”, Ahlavuo sanoo.

Hänen työnkuvaansa kuuluvat myös viestinnän tehtävät ja mediayhteistyö.

”Olen tottunut koordinoimaan laajoja kokonaisuuksia. Lisäksi olen tehnyt töitä graafisen suunnittelun ja liikkuvan kuvan parissa.”

Kaupunkikulttuurin suurkuluttaja

Tanssin talon visuaalista ilmettä uudistetaan parhaillaan, joten Ahlavuo on päässyt aloittamaan työnsä mielenkiintoisen projektin parissa.

”Tanssin talon arvoja ja ydintoimintaa tukeva uusi ilme näkyy konkreettisesti muun muassa uudistuvilla verkkosivuilla”, Ahlavuo kertoo.

Hän on kaupunkikulttuurin suurkuluttaja, joka inspiroituu elämyksellisestä taiteesta.

”Tanssin talo on kaupunkikuvaa muuttava hanke ja merkittävä kulttuuritoimija Helsingin ja koko Suomen mittakaavassa. Matkailijoille se tarjoaa uuden, mielenkiintoisen vierailukohteen. On mahtavaa olla mukana työstämässä jotakin näin ennennäkemätöntä.”

Ahlavuo aloitti tehtävässään 2.1.2020. Hän toimii Noora Kykkäsen (Head of Marketing and Communication) työvapaan sijaisena.

Lisätiedot
Matti Numminen, johtaja, Tanssin talo
050 467 0276, matti.numminen@tanssintalo.fi

Haastattelupyynnöt
Henry Ahlavuo, Marketing Manager, Tanssin Talo
040 190 9325, henry.ahlavuo@tanssintalo.fi

Tilaa alta uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla Tanssin talon kuulumisista!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen annat luvan merkitä tietosi Tanssin talon markkinointirekisteriin.
Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tanssin talon tietosuojalauseke.