Tanssin talon yleiset kilpailujen ja arvontojen säännöt

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan kilpailun tai arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus
Osallistuakseen kilpailuun tai arvontaan, osallistujan tulee täyttää mahdolliset kilpailussa tai arvonnassa kysyttävät tiedot ja jättää yhteystiedot kyselyssä. Kilpailuun tai arvontaan tulee aina osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla. Järjestäjätahon työntekijät eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailu- tai arvontaohjeiden vastaiset osallistumiset hylätään.

Palkinto
Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi. 

Nimien ja yhteystietojen käyttö
Osallistujien nimiä ja yhteystietoja käytetään palkinnon toimittamiseen. Mikäli osallistuja on osallistumisen yhteydessä antanut markkinointiluvan, voidaan tietoja käyttää Tanssin talon tuotteiden ja palveluiden markkinointiin. Voittajan nimi voidaan julkaista myös järjestäjätahon verkkosivuilla.

Järjestäjän vastuu
Järjestäjä ei ole vastuussa mahdollisesta palkinnon aiheuttamasta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei ylitä kilpailun tai arvonnan virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun tai arvontaan osallistumiseen.

Nämä säännöt koskevat Tanssin talon järjestämiä kilpailuja ja arvontoja.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen annat luvan merkitä tietosi Tanssin talon markkinointirekisteriin.
Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tanssin talon tietosuojalauseke.