Tanssin talo 2022 29.07.2020

SPARKS TALKS: verkkolähetys tanssin kentän toimijoille 6.–7.8.2020 – Ilmoittaudu mukaan!

SPARKS TALKS on sarja verkkokeskusteluita kansaivälisesti tunnetuilta tanssin alan ammattilaisilta. Puheet käsittelevät suurten näyttämöiden tanssituotantoja taiteellisisista dramaturgisista, tuotannollisista ja kiertuetoiminnan näkökulmista.

Kuulemme kahden päivän aikana puheenvuorot neljältä kansainväliseltä Tanssin talon kutsumalta asiantuntijalta. Asiantuntijoina toimivat koreografit Mathilde Monnier ja Antony Hamilton, lontoolaisen Sadler’s Wells -teatterin tuotanto- ja kiertuejohtaja Bia Oliveira ja tanssidramaturgi Katherine Profeta. Asiantuntijat jakavat kokemustaan ja näkökulmiaan työskentelystä suurilla näyttämöillä. Tervetuloa mukaan keskusteluun. Voit rekisteröityä verkkolomakkeen kautta.

SPARKS TALKS on osa suurempaa SPARKS-hankettaHankkeen tarkoitus on tukea esiintyviä taiteilijoita Suomessa uusien tuotantojen kehittämisessä suurille näyttämöille. Hankkeen ensimmäiseen vaiheeseen on valittu kahdeksan teosideaa taiteilijoilta ja työryhmiltä. Ensimmäisessä vaiheessa teosideoita kehitetään asiantuntijoiden kanssa kohti seuraavaa redenssivaihetta. SPARKS-hankkeessa tuotetaan kolme kantaesitystä Tanssin talon 700-paikkaiseen Erkko-saliin ja kolme kantaesitystä 250-paikkaiseen Pannuhalliin. Esitykset nähdään vuosina 2022–2023.

SPARKS TALKS on verkkolähetys, joka kokoaa yhteen tanssijat ja alan asiantuntijat. Lähetyksen tarkoitus on vaihtaa ajatuksia ja pohtia käytäntöjä tanssiteosten tuottamisesta suurille näyttämöille. 

Kuulemme kahden päivän aikana puheenvuorot neljältä kansainväliseltä Tanssin talon kutsumalta asiantuntijalta. SPARKS-hankkeen asiantuntijat, Mathilde Monnier, Bia Oliveira, Katherine Profeta ja Antony Hamilton toimivat suorassa vuorovaikutuksessa taiteilijoiden kanssa. He toimivat taiteilijoiden tukena ja kaikupohjana SPARKS-hankkeen ajan.

SPARKS TALKS - taiteellisia, dramaturgisia ja tuotannollisia näkökulmia suurten näyttämöiden tanssituotannoihin

ZOOM 6.–7.8.2020 klo 10–16

Ilmoittaudu tästä

Verkkolähetyksen osallistumismäärä on rajattu 30 osallistujaan.

 

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen annat luvan merkitä tietosi Tanssin talon markkinointirekisteriin.
Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tanssin talon tietosuojalauseke.