Tapahtumia

Kaikille avoin markkinointityöpaja

Syksyn 2017 aikana Tanssin talolla on järjestetty kolme markkinointityöpajaa, jotka on vetänyt monikanavaisen markkinoinnin asiantuntija ja Tanssin talon hallituksen varapuheenjohtaja Elli Mäkilä.

Työpajoissa on harjoiteltu digitaalisen markkinointisuunnitelman laatimista ja viestien kohdentamista Tanssin talon markkinointipersoonia käyttäen, esimerkkeinä osallistujien todelliset esitykset ja tapahtumat. Samalla on jäsennelty digitaalisen markkinointikampanjan prosessia ja markkinointipersoonien roolia.

21. marraskuuta Tanssin talo järjestää kaikille avoimen työpajan, jossa Mäkilä kertoo konkreettisesti markkinointisuunnitelman tekoprosessista. Lisäksi aiempiin työpajoihin osallistuneet kertovat omien teoksiensa tai tapahtumiensa markkinointisuunnitelmista ja huomioista, joita prosessin aikana heräsi.

Tilaisuus alkaa klo 16.30 ja paikkana on Kaapelitehtaan kokoustila Watti. Ilmoitathan tulostasi 17.11.2017 mennessä osoitteeseen info@tanssintalo.fi.

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää Tanssin talon ajankohtaisimmat asiat? Tilaa uutiskirjeemme tästä.

Tilaamalla uutiskirjeen annan luvan merkitä tietoni Tanssin talo ry:n asiakasrekisteriin Tanssin talon tapahtumien tiedotusta ja markkinointia varten. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tanssin talon tietosuojalauseke.