Tapahtumia

Tanssin talo mukana Tanssi vieköön -festivaalilla!

Tanssi Vieköön -festivaali järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 24.-25.8.2018. Tanssin talo on mukana festivaalin yhteydessä järjestettävässä Tanssi Vieköön Talent Night -kilpailussa jakamalla yhden 1 000 euron palkinnon. Tanssin talon palkinnon saajan valitsee Jorma Uotinen.

Tanssi Vieköön -festivaalin yhteydessä järjestetään perjantaina 24.8. Talent Night -kilpailu, jossa on jaossa yhteensä 5000 euroa palkintorahaa. Tanssin talo sponsoroi Talent Night -kilpailua 1000 eurolla. Tanssin talon palkinnon saajan valitsee Jorma Uotinen.

Tanssi Vieköön Talent Night on ryhmille suunnattu tanssikatselmus. Osallistujat on valittu videokarsinnan kautta esikarsintaraadin toimesta. Kaikki tanssilajit ja niiden sekoitukset ovat sallittuja ja kaiken ikäiset tanssijat voivat tanssia samassa ryhmässä. Ryhmän tulee koostua vähintään viidestä tanssijasta. Ylärajaa tanssijoiden määrälle ei ole.

Luvassa on huikeiden palkintojen ja arvovaltaisen tuomariston lisäksi unohtumaton kokemus ja mahtava tunnelma. Varmista paikkasi elokuun jännittävimmän kisan katsomossa jo nyt! Katselmuksen juontajana toimii iki-ihana Marco Bjurström.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen annat luvan merkitä tietosi Tanssin talon markkinointirekisteriin.
Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tanssin talon tietosuojalauseke.