Tapahtumia

Tanssin talo presents: Kissat pöydälle, PRKLE!

Tanssin päivänä annetaan palaa ja nostetaan taidekentän kapiset kissat pöydälle! Kyseessä on Tanssin talon historian ensimmäinen Kissat pöydälle, PRKLE! -väittelyklubi, jossa mukana olijat joutuvat puolustamaan sitä väittämää, mikä heille annetaan.

 

Kulloisestakin aiheesta väitellään antiikin filosofien hengessä: kiihkeästi, mutta omat väitteet hyvin perustellen. Paras väittelijä ei ole se, joka mesoo ja huutaa, vaan se, joka argumentoi ylivertaisesti ja voittaa kaikki puolelleen.

Kyseessä on Tanssin talon ohjelmasuunnittelijan Kaari Martinin ja tanssitaiteilija Samuli Nordbergin ideoima väittelyklubien sarja, joka saa nyt ensikokeilunsa.

Ensimmäinen klubi aloitetaan kevyesti aiheella: Mikä MUKA tekee tanssikulttuurista taidetta?

Aiheen pariin heittäytyvät uskaliaasti Tanssin talon lähettiläät Harri Antikainen, Riina Hosio, Kiira Kilpiö, Outi Kallinen, Teemu Kyytinen, Antti Silvennoinen, Salla Hakanpää, Laura Jantunen, Marja Rautakorpi, Hanna Korjus, Sara Hirn ja Anneli Kanninen sekä Ulla Mäkinen. Väittelijöiden sekä Martinin ja Nordbergin luotsauksella kissa nostetaan pöydälle, antaudutaan väitteen hurmaan ja sukelletaan syvälle aiheeseen.

Kissat pöydälle, PRKLE! järjestetään Tanssin päivänä 29.4. Kaapelitehtaalla Zodiakin aulassa klo 19 - 20.30. Valssaamofestin yhteydessä. Baari on auki!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen annat luvan merkitä tietosi Tanssin talon markkinointirekisteriin.
Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tanssin talon tietosuojalauseke.