Tanssin talo ry

9.6.2010 perustetun yhdistyksen tavoitteena on edistää korkeatasoisen taidetanssin ja -kulttuurin tarjontaa alueellisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Näitä tavoitteita yhdistys edistää tanssin talo -hankkeen avulla.

Hankkeen tavoitteena on, että Helsinkiin syntyvästä tanssin talosta tulee kansainvälisesti ainutlaatuinen tilakokonaisuus, jossa ovat laajasti mukana tanssikulttuurin eri muodot. Tanssin talo tarjoaa yleisölle avoimen, helposti lähestyttävän kohtauspaikan ja samalla edellytykset myös muiden esittävien taidealojen korkeatasoiselle esitystoiminnalle. Tanssin talo tulee osaltaan ratkaisemaan vuosikymmeniä jatkuneen tanssin harjoitus- ja esitystilaongelman pääkaupunkiseudulla.

Toimintakertomukset

Vuoden 2016 toimintakertomus ladattavissa tästä.

Vuoden 2015 toimintakertomus ladattavissa tästä.

Vuoden 2014 toimintakertomus ladattavissa tästä.

Vuoden 2013 toimintakertomus ladattavissa tästä.

Vuoden 2012 toimintakertomus ladattavissa tästä.

Vuoden 2011 toimintakertomus ladattavissa tästä.

Vuoden 2010 toimintakertomus ladattavissa tästä.

Yhdistyksen hallitus

Sanna Rekola

Alpo Aaltokoski

Iiris Autio

Marco Bjuström

Juha Koskinen

Kirsi Munch

Elli Mäkilä

Matti Poussa

Satu Silvanto

Pirjo Yli-Maunula

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää Tanssin talon ajankohtaisimmat asiat? Tilaa uutiskirjeemme tästä.

Tilaamalla uutiskirjeen annan luvan merkitä tietoni Tanssin talo ry:n asiakasrekisteriin Tanssin talon tapahtumien tiedotusta ja markkinointia varten. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tanssin talon tietosuojalauseke.