info

Yhteystiedot

Tanssin talo ry
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1C / 122,
00180 Helsinki
(käyntiosoite: C-rappu, 5.krs)

040 554 9927
info@tanssintalo.fi

Matti Numminen/Tanssin talo. Kuva: Mikko Mäntyniemi.
 

Matti Numminen
Johtaja
050 467 0276
matti.numminen@tanssintalo.fi

Matin tehtäviin kuuluvat Tanssin talon toiminnan johtaminen ja tulevaisuuden suunnittelu. Hänellä on kokonaisvastuu talon toiminnasta ja sen kehittämisestä. Johtajana Matti vastaa työstään yhdistyksen hallitukselle.

Matti on opiskellut teatteritiedettä ja johtamista (FM). Hänellä on yli kymmenen vuoden työkokemus esittävän taiteen  johto- ja tuotantotehtävistä. Mattia kiinnostaa erityisesti taiteen kentän kehittäminen ja uusien ratkaisujen löytäminen. Sydämen asiana hänellä on taiteen itseisarvo.  Hän on ollut Tanssin talon yhdistyksen palveluksessa vuodesta 2018 alkaen.

Noora Kykkänen
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
044 593 2460
noora.kykkanen@tanssintalo.fi

 
Noora Kykkänen/Tanssin talo. Kuva: Val Clemente.
Emilia Hänninen/Tanssin talo. Kuva: Mikko Mäntyniemi.
 

Emilia Hänninen
Kumppanuussuunnittelija
040 554 9927
emilia.hanninen@tanssintalo.fi

Emilia koordinoi Tanssin talon kumppanuusmallien suunnittelua sekä tapahtumien osalta tuotantosuunnittelua ja vastuunjakoa.

Musiikkitieteitä pääaineenaan opiskellut Emilia (FM) on aiemmin työskennellyt orkesterien ja klassisen musiikin festivaalien tuotannollisissa tehtävissä, muun muassa tuottajana ja tapahtumakoordinaattorina Sibelius-Akatemiassa.

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää Tanssin talon ajankohtaisimmat asiat? Tilaa uutiskirjeemme tästä.

Tilaamalla uutiskirjeen annan luvan merkitä tietoni Tanssin talo ry:n asiakasrekisteriin Tanssin talon tapahtumien tiedotusta ja markkinointia varten. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tanssin talon tietosuojalauseke.