info

Yhteystiedot

Tanssin talo ry
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1C / 122,
00180 Helsinki
(käyntiosoite: C-rappu, 5.krs)

041 536 8034
info@tanssintalo.fi

Mikael Aaltonen/Tanssin talo. Kuva: Mikko Mäntyniemi.
 

Mikael Aaltonen
Programme Manager
+358 50 3676 705
mikael.aaltonen@tanssintalo.fi

Mikael työskentelee Tanssin talon ohjelmatiimissä. Hän suunnittelee talon tulevia toimintoja, sekä kehittää yhteistyötämme tanssin toimijoiden kanssa.

Mikael tunnetaan muun muassa Liikkeellä marraskuussa -nykytanssifestivaalin taiteellisena johtajana sekä Kiasman URB urbaanin taiteen festivaalin taiteellisena vastaavana ja tuottajana. Hän on toiminut laajasti sekä tanssitaiteen että -kulttuurin parissa opettajana, esiintyjänä, tuottajana, kuraattorina ja asiantuntija. Mikael on koulutukseltaan tanssitaiteen maisteri.

Faith Tan
Head of Programme Development
+358 40 5615 803
faith.tan@tanssintalo.fi

Faith johtaa ohjelmatiimiä.

Faith on muuttanut Suomeen Singaporesta, jossa hän toimi kansallisen taidekeskuksen, Esplanade – Theatres on the Bay, tanssi- ja teatteriohjelmistojohtajana. 17 vuoden ajan hän on suunnitellut ja tuottanut tanssiohjelmistoa, sekä auttanut taiteilijoita syventämään taiteellista toimintaansa. Faith on taiteen sekä taide- ja kulttuurihallinnon maisteri.

 
Faith Tan/Tanssin talo
Pia Krämer/Tanssin talo. Kuva: Tiago Coelho.
 

Pia Krämer
Senior Advisor
+49 160 93117233
pia.kramer@tanssintalo.fi

Pia työskentelee Tanssin talon ohjelmatiimissä. Hänen keskittyy vahvistamaan talon suhteita eurooppalaisiin tanssitoimijoihin ja yhteistyöhankkeisiin. 

Pia on työskennellyt tanssin kentällä koreografina, tuottajana, opettajana ja ohjelmistosuunnittelijana. Hän on myös aiemmin toiminut Portugalin edustajana Aerowaves-hankkeessa. Pia on hallituksen jäsen eurooppalaisten tanssin talojen kattojärjestössä EDN:ssä (European Dancehouse Newtwork) ja hänellä on MA-tutkinto tanssista ja psykologiasta. 

Noora Kykkänen
Head of Marketing and Communications
+358 44 5932 460
noora.kykkanen@tanssintalo.fi

Noora vastaa Tanssin talon brändin, viestinnän ja markkinoinnin kehittämisestä.

Noora on opiskellut viestintää (FM) ja tanssipedagokiikkaa. Hänellä on yli seitsemän vuoden kokemus viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä strategisella ja käytännön tasolla. Noora myös opettaa brasilialaista zouk -paritanssia.

 
Noora Kykkänen/Tanssin talo. Kuva: Mikko Mäntyniemi.
Matti Numminen/Tanssin talo. Kuva: Mikko Mäntyniemi.
 

Matti Numminen
Director
+358 50 4670 276
matti.numminen@tanssintalo.fi

Matin tehtäviin kuuluvat Tanssin talon toiminnan johtaminen ja tulevaisuuden suunnittelu. Hänellä on kokonaisvastuu talon toiminnasta ja sen kehittämisestä. Johtajana Matti vastaa työstään yhdistyksen hallitukselle.

Matti on opiskellut teatteritiedettä ja johtamista (FM). Hänellä on yli kymmenen vuoden työkokemus esittävän taiteen johto- ja tuotantotehtävistä. Mattia kiinnostaa erityisesti taiteen kentän kehittäminen ja uusien ratkaisujen löytäminen. Sydämen asiana hänellä on taiteen itseisarvo. Hän on ollut Tanssin talon yhdistyksen palveluksessa vuodesta 2018 alkaen.

Mirva Tamppinen
Office and Experience Manager
+358 41 5368 034
mirva.tamppinen@tanssintalo.fi

Mirva vastaa Tanssin talon harjoitussalin vuokrauksesta, päivittäisestä toimistohallinnosta, sekä tapahtumatuotannoista.

Mirva on opiskellut liiketoimintaa (BBA) ja viestintää (MTi). Hänellä on lähes 20 vuoden kokemus hallinnollisista tehtävistä sekä yritystapahtumien ja messuosastojen tuottamisesta.

 
Mirva Tamppinen/Tanssin talo. Kuva: Mikko Mäntyniemi.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen annat luvan merkitä tietosi Tanssin talon markkinointirekisteriin.
Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tanssin talon tietosuojalauseke.