info

Yhteystiedot

Tanssin talo ry
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1C / 122,
00180 Helsinki
(käyntiosoite: C-rappu, 5.krs)

041 536 8034
info@tanssintalo.fi

Mikael Aaltonen/Tanssin talo. Kuva: Mikko Mäntyniemi.
 

Mikael Aaltonen
Programme Manager
050 367 6705
mikael.aaltonen@tanssintalo.fi

Mikael työskentelee Tanssin talon ohjelmatiimissä. Hän suunnittelee talon tulevia toimintoja, sekä kehittää yhteistyötämme tanssin toimijoiden kanssa.

Mikael tunnetaan muun muassa Liikkeellä marraskuussa -nykytanssifestivaalin taiteellisena johtajana sekä Kiasman URB urbaanin taiteen festivaalin taiteellisena vastaavana ja tuottajana. Hän on toiminut laajasti sekä tanssitaiteen että -kulttuurin parissa opettajana, esiintyjänä, tuottajana, kuraattorina ja asiantuntija. Mikael on koulutukseltaan tanssitaiteen maisteri.

Pia Krämer
Senior Advisor
+351916081884
pia.kramer@tanssintalo.fi

Pia työskentelee Tanssin talon ohjelmatiimissä. Hänen keskittyy vahvistamaan talon suhteita eurooppalaisiin tanssitoimijoihin ja yhteistyöhankkeisiin. 

Pia on työskennellyt tanssin kentällä koreografina, tuottajana, opettajana ja ohjelmistosuunnittelijana. Hän on myös aiemmin toiminut Portugalin edustajana Aerowaves-hankkeessa. Pia on hallituksen jäsen eurooppalaisten tanssin talojen kattojärjestössä EDN:ssä (European Dancehouse Newtwork) ja hänellä on MA-tutkinto tanssista ja psykologiasta. 

 
Pia Krämer/Tanssin talo. Kuva: Tiago Coelho.
Noora Kykkänen/Tanssin talo. Kuva: Mikko Mäntyniemi.
 

Noora Kykkänen
Head of Marketing and Communications
044 593 2460
noora.kykkanen@tanssintalo.fi

Noora vastaa Tanssin talon brändin, viestinnän ja markkinoinnin kehittämisestä.

Noora on opiskellut viestintää (FM) ja tanssipedagokiikkaa. Hänellä on yli seitsemän vuoden kokemus viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä strategisella ja käytännön tasolla. Noora myös opettaa brasilialaista zouk -paritanssia.

Matti Numminen
Director
050 467 0276
matti.numminen@tanssintalo.fi

Matin tehtäviin kuuluvat Tanssin talon toiminnan johtaminen ja tulevaisuuden suunnittelu. Hänellä on kokonaisvastuu talon toiminnasta ja sen kehittämisestä. Johtajana Matti vastaa työstään yhdistyksen hallitukselle.

Matti on opiskellut teatteritiedettä ja johtamista (FM). Hänellä on yli kymmenen vuoden työkokemus esittävän taiteen johto- ja tuotantotehtävistä. Mattia kiinnostaa erityisesti taiteen kentän kehittäminen ja uusien ratkaisujen löytäminen. Sydämen asiana hänellä on taiteen itseisarvo. Hän on ollut Tanssin talon yhdistyksen palveluksessa vuodesta 2018 alkaen.

 
Matti Numminen/Tanssin talo. Kuva: Mikko Mäntyniemi.
Mirva Tamppinen/Tanssin talo. Kuva: Mikko Mäntyniemi.
 

Mirva Tamppinen
Office and Experience Manager
041 536 8034
mirva.tamppinen@tanssintalo.fi

Mirva vastaa Tanssin talon päivittäisestä toimistohallinnosta sekä tapahtumatuotannoista.

Mirva on opiskellut liiketoimintaa (BBA) ja viestintää (MTi). Hänellä on lähes 20 vuoden kokemus hallinnollisista tehtävistä sekä yritystapahtumien ja messuosastojen tuottamisesta.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen annat luvan merkitä tietosi Tanssin talon markkinointirekisteriin.
Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tanssin talon tietosuojalauseke.