info

Yhteystiedot

Tanssin talo ry
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1C / 122,
00180 Helsinki
(käyntiosoite: C-rappu, 5.krs)

040 554 9927
info@tanssintalo.fi

Hanna-Mari Peltomäki/Tanssin talo. Kuva: Mikko Mäntyniemi.
 

Hanna-Mari Peltomäki
Toiminnanjohtaja
044 513 1069
hanna-mari.peltomaki@tanssintalo.fi

Hanna-Marin tehtäviin kuuluvat Tanssin talon toiminnan johtaminen, rakennushankkeeseen liittyvä suunnittelutyö sekä talon tulevan toimintamallin ja organisaation suunnittelun ja kehittämisen johtaminen.

Hanna-Marilla (FM) on yli kahdenkymmenen vuoden työkokemus taide- ja kulttuurialan hallinto- ja tuotantotehtävistä niin taideorganisaatioista kuin kuntasektorilta. Hän on ollut Tanssin talon yhdistyksen palveluksessa vuodesta 2011 alkaen.

Emilia Hänninen
Kumppanuussuunnittelija
040 554 9927
emilia.hanninen@tanssintalo.fi

Emilia koordinoi Tanssin talon kumppanuusmallien suunnittelua sekä tapahtumien osalta tuotantosuunnittelua ja vastuunjakoa.

Musiikkitieteitä pääaineenaan opiskellut Emilia (FM) on aiemmin työskennellyt orkesterien ja klassisen musiikin festivaalien tuotannollisissa tehtävissä, muun muassa tuottajana ja tapahtumakoordinaattorina Sibelius-Akatemiassa.

 
Emilia Hänninen/Tanssin talo. Kuva: Mikko Mäntyniemi.
Jenni Sainio/Tanssin talo. Kuva: Mikko Mäntyniemi.
 

Jenni Sainio
Yleisötyösuunnittelija
040 722 1903
jenni.sainio@tanssintalo.fi

Jennin työ koostuu Tanssin talon yleisötyön suurten linjojen strategisesta suunnittelusta, tanssitaidetta ja -kulttuuria edistävien osallistavien projektien koordinoinnista ja toteutuksesta erilaisten ryhmien kanssa sekä osallistumisesta Tanssin talon organisaation kehittämistyöhön.  

Jenni on aiemmin työskennellyt muun muassa Svenska Teaternin ja Zodiak – Uuden tanssin keskuksen yleisötyöntekijänä. Koulutukseltaan Jenni on teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK), ja hän on työskennellyt erityisesti fyysisen teatterin ohjaajana.

Matti Numminen
Tanssin talon johtaja 1.12.2018 alkaen
050 467 0276
matti.numminen@tanssintalo.fi

 
Matti Numminen/Tanssin talo. Kuva: Mikko Mäntyniemi.

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää Tanssin talon ajankohtaisimmat asiat? Tilaa uutiskirjeemme tästä.

Tilaamalla uutiskirjeen annan luvan merkitä tietoni Tanssin talo ry:n asiakasrekisteriin Tanssin talon tapahtumien tiedotusta ja markkinointia varten. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tanssin talon tietosuojalauseke.